Verkko­kauppa

Kaupasta löydät kaikki tarvittavat tuotteet, joita autonhoidossa tulet tarvitsemaan.  Aenson tuotteet tulevat laajenemaan myös nahanhoitoon, sekä muuhun sisustan puhdistamiseen. Näin saat pidettyä tuotteskaalan omassa kaapissasi yhtenäisenä.

Aensō tulee japanin sanasta ensō - ympyrä, joka symboloi ehdotonta valaistumista, voimaa, eleganssia ja yleisesti maailmankaikkeutta. Aensō logo on piirretty jokaista tuotetta kohden käsin yhdellä esteettömällä siveltimen vedolla ilmaisemaan hetkeä, jolloin mieli on vapaa ja sille on ominaista japanilaisesta estetiikasta syntynyt minimalismi. Aensō on luotu minimalistisella muotoilulla, joka ilmentää estetiikkaa ja symmetriaa, kun taas käsin piirretty ympyrä on suorassa ristiriidassa sen kanssa. Pullot ja etiketit osoittavat eleganssia ja puhtautta.

Aenso tuoksut

Tuoksut käyvät muuallekin kuin autoon esimerkiksi itse käytän myös tallissa ns. huonetuoksuna. Nämä ovat olleet todella haluttuja. Kokeile ja löydä omat suosikkisi! 

Pesuaineet

Täältä löydät kaikki tärkeimmät pesuaineet mitä autosi pesemiseen tarvitset. Valitettavasti ei ole olemassa yhtä jumalaista pesuainetta, joka kävisi kaikkeen likaan mitä autosi joutuu päällään kantamaan. Upeat tuoksut tekevät pesemisestä todella mieluisaa!

Suoja- ja hoitoaineet

Tarvikkeet

Täältä löydät tarvikkeet joita tarvitset viikoittaisissa ylläpitopesuissa ja sisustan hoidossa.