Tietoa meistä

Vuosien kokemus, intohimo tekemiseen ja jatkuva oppiminen tekevät meistä yhden Suomen kovimmista detailing-yrittäjistä. Palvelemme asiakasta aina yksilöllisesti ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan autonhoitopaketin. 90% meillä asioineista asiakkaista palaavat luoksemme uuden projektin merkeissä, mikä on merkki siitä, että he luottavat käyttämiimme tuotteisiin, sekä vahvaan ammattitaitoomme autonhoidon parissa. Edustamiamme brändejä ovat muun muassa Modesta, Aensó, Rupes, Lakecountry, Bilt Hamber mitkä ovat maailmallakin alansa kärkikastia.

Päivitämme jatkuvasti käyttämiämme tuotteita, sekä kalustoa, jotta voimme taata palvelumme korkean laadun. Meiltä saat myös alan viimeisintä huutoa olevat autonhoitotuotteet, sekä ohjeet niiden käyttöön, jotta autosi pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

 

 

Asiakaskuntamme on pääosin Kokkolasta, Ylivieskasta, Kalajoelta, Kaustiselta, Pietarsaaersta, Oulusta, Vaasasta ja Seinäjoelta.

Älä epäröi olla yhteydessä vaikka asuisit kauempanakin, sillä voimme kiillottaa ja pinnoittaa ajoneuvon myös asiakkaan tiloissa, mikäli ne soveltuvat siihen. Jos haluat autosi kuitenkin meille, niin nouto, tai kuljetus on mahdollista.

 

Ota yhteyttä