Palvelut

Vuosien kokemus, intohimo ja jatkuva oppiminen tekevät meistä yhden Suomen kovimmista detailing-yrittäjistä. Palvelemme asiakasta aina yksilöllisesti ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan autonhoitopaketin. 90% meillä asioineista asiakkaista palaavat luoksemme uuden projektin merkeissä, mikä on merkki siitä, että he luottavat käyttämiimme tuotteisiin, sekä vahvaan ammattitaitoomme autonhoidon parissa.

Hinnat ovat alkaen hintoja ja hintaan vaikuttaa ajoneuvon koko, väri, maalipinnan kunto yms. Tarkemman hinta-arvion teemme mieluusti niin että näemme projektin ja mitä mahdollinen maalipinnan kuntoon saattaminen vaatii ennen suojausta. Tarvittaessa tulemme myös luoksesi arvioimaan kauemmaksikin. Älä epäröi olla yhteydessä.

Modesta on pieni, erittäin korkealuokkaisten pinnoitteiden valmistaja Takamatsusta, Japanista. Vuosien varrella Modesta on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta ja tunnettavuutta kehittämällä, sekä suunnittelemalla hyvin eksklusiivisia tuotteita, samalla kun se on pysynyt uskollisena arvoille, jotka ovat muokanneet paitsi meidän omaa liiketoimintaamme, mutta myös koko autonhoidon toimialaa.

Modesta juontaa juurensa vuoteen 2005 ja se on yksi vanhimmista autojen pinnoitealan yrityksistä. Alan edelläkävijänä Modesta esitteli ensimmäisenä joukon innovaatioita, joita monet kilpailijat jäljittelevät nykyään, mukaan lukien pinnoitteiden pakollinen infrapunakovettuminen. Modestalta löytyvät erikoistuotteet ovat saatavilla vain huolellisesti koulutetuille ammattilaisille.

Ota yhteyttä