Carrera Classic

Täältä löydät JV-Detailingin Carrera Classicille kiillottamat autot.

Lisätietoa laadukkaista restauroinneista ja vanhoista Porscheista löydät sivulta:

Carrera Classic

 

Vuosimallin 1969 metallinhohto sininen Porsche 911S kaipasi useammastakin kohtaa hieman reilumpaa kiillotusta. Maalauksen jälkeen vesihiotut riskialttiit rajapinnat oli kiillotettu hieman huolimattomasti ja paikoin ne olivat jääneet jopa mataksi. Osittaisen 2-step kiilloituksen jälkeen auton maalipintaan saatiin tasainen kiilto sekä hehku takaisin. Kiiltoa ja suojaa maalipinnalle tuotiin Kamikaze Collectionin Limited Edition d´Elegance vahalla.

Vuoden 1965 Punainen Porsche 911 oli saanut osakseen Saksassa noin 2000 tuntia restaurointia, mutta maalipinta kaipasi kuitenkin vielä hieman paneutumista. Suorakiiltovärit eivät pääosin ole niitä helpoimpia viimeisteltäviä johtuen pinnan pehmeydestä. Punaisen väripigmentin ominaisuutena on nopea haalistuminen kuten tässäkin oli jo nähtävissä ja kuuvista näkyykin, miten väri oli ennen kiillotusta lähempänä "marjapuuroa" mitä syvän punaista Rubin Red väriä. Osittainen 2-step kiillotus riitti palauttamaan värin ja viimeistelemään kiillon. Suojaksi tähänkin Kamikaze Collectionin parasta vahaa.
Limited Edition d´Elegance Carnauba Wax.

 

1965-vuosimallin Ivory White 911 Porschen maalipintaan oli jäänyt paikoin "pig tailsejä" vesihionnasta. Kamikazen laikoilla ja tahnoilla ne saatiin poistettua ja tehtyä samalla viimesteltyä pintaa. Valkoinen väri on yleensä anteeksiantavaisempi naarmujen suhteen, mutta siitä huolimatta maalipinta haluttiin sille tasolle mille se kuuluu. Jäätävän upea restaurointi tehty tämänkin yksilön kohdalla!

 

1971-vuosimallin Conda Green 911E Porschen maalipinta saatiin 1-step kiillotuksella samalle laatutasolle mitä muu restauroinnin taso edustaa! Tähänkin suojaksi ja kiiltoa boostaamaan Kamikaze Collectionin Limited Edition d´Elegance vaha.

 

1965-vuosimallin Signal Red 911 kilpa-auto. Carrera Classic on aktiivisesti mukana myös kilpailutoiminnassa. Heidän kilpurinsa oli viimeisimmän kisakauden jäljiltä aika karussa kuosissa ja auto piti saada takaisin siistiin kuntoon tulevaa kautta silmälläpitäen, sillä vaikka kyseessä onkin kilpuri, niin se toimii samalla myös referenssikohteena. Pesuun ja saveistukseen käytettiin toista tuntia aikaa ja pinnat hierastiin kuntoon 1-step kiillotuksella. Kilpuriksi tämä on todella upeassa kunnossa!