Lamborghini Urus

 
Saimme Kokkolasta puhelinsoiton hyvältä ystävältämme, jolta eräs asiakas oli kysellyt, että mihin sitä kannattaa autonsa viedä hoidettavaksi, jos haluaa maalipinnan kiillotettavaksi ja siihen jotain suojaa päälle. Hän oli vihjaissut, että Kannuksessa tehtäisiin asiallista jälkeä. Soitin asiakkaalle ja sovittiin tapaamisesta jossa käytäisiin läpi useammankin harrasteauton maalipinnan kuntoa. Tässäkään tapauksessa kaikkia ei ollut mahdollista tuoda meille näytettäväksi, joten oli selvintä, että nappasin Scangripin lampun mukaan ja suuntasin asiakkaan hallille. Autot käytiin läpi ja olihan siellä osassa aika karun näköistä kiillotusjälkeä, jotka myös asiakas spottasi. Varattiin samantien Lamborghinille aika kiillotuksille, sekä pinnoituksille.
Sovittu viikonloppu koitti ja saimme auton hallille. Pesun jälkeen kävimme vielä lamppujen kanssa maalipinnan läpi. Auton vähistä ajokilometreistä huolimatta se oli jostain kumman syystä vedelty kiillotuskoneella täyteen hologrammeja ja viimeistelty pinnoitteella, joka oli osin unohdettu pyyhkiä pois, eli ei nyt ihan sellaista jälkeä mitä odottaisi näkevän. Eipä siinä mitään. Toisen referenssi on toiselle projekti ja tätä vartenhan me ollaan. Kiillotusvaiheessa oli enää turha puhua mistään stepeistä koska vaiheita oli useita. Osaa kohdista joutui kiillottamaan moneen kertaan, jotta päästiin mieluisaan ja ennenkaikkea tasalaatuiseen lopputulokseen.
Kiillotusaineiden jäämien ja rasvanpoiston jälkeen pinta tarkistettiin vielä kertaalleen.
Sitten vaihe johon tämä päivitys myös merkittävästi liittyy, sillä olemme hiljattain vaihtaneet Ceramic Pro pinnoitteiden tuoteperheen Kamikaze Collectionin pinnoitteisiin. Teemme kaikki autonhoitoon liittyvät muutokset tarkkaan harkiten ja testaamme tuotteita sekä puntaroimme niiden hyviä ja huonoja puolia. Tärkeimpänä on kuitenkin se, että haluamme aina ylpeänä seistä käyttämiemme tuotteiden takana ja että pystymme mielellämme niitä myös asiakkaillemme suosittelemaan. Kamikaze Collection tukee tätä ideologiaa mikä meillä tämän koko asian suhteen on ja tarjoaa tuoteperheellään myös kuluttajalle mahdollisuuden käyttää osaa heidän tuotteistaan, jotta he voivat nauttia tästä samasta lajista kuin mekin. Ja kyllä, Ceramic Pro.n tarjoamat pinnoitteet ovat myös hyviä. Edelleenkin toitotan sitä, että suurempi merkitys on sillä kuka sen pesun, kiillotuksen tai pinnoituksen autoosi tekee, nimittäin siinä on aika monta asiaa mitä voi vetää vihkoon. Kuten instagramin puolella jo sanoin, laastiämpäri ja laatat ei tee kenestäkään vielä laatoittajaa tai maailman parhaat piikkarit ei tee kenestäkään maailman parasta juoksijaa tai edes hyvää sellaista.
Loistavat lopputulokset vaativat järkyttävän määrän harjoittelua ja kiinnostusta asiaan. Ne kun yhdistetään maailman parhaisiin tuotteisiin niin alkaa jälki olemaan jo ihan ok laatua. :)